Aktiviteter på Emils Backe

Lördag 25 april 2020

Välkommen till Cykelbytardagen

Emils Backe Odlargemenskap arrangerar en cykelbytardag för allmänheten vid Emils Backe. Samhället är under kraftig omställning och vi vill slå ett slag för cykeln som fordon, motionsredskap och även kul pryl.

Alla är välkomna, och det kommer inte att kosta något att sälja eller byta sin cykel. Passa på att rensa garaget från barnens urvuxna cyklar, och kanske skaffa en ny begagnad racer eller MTB?

Stefan från Lilla cykelgaraget servar köpta cyklar kostnadsfritt under dagen, och alla som vill får provåka den nya cykeltaxin med de pigga pensionärerna Börje och Hasse som piloter från föreningen Cykling utan ålder.

Eller varför inte testa elcykel eller MTB? Team Sportia i Trosa finns på plats med sina nya elcyklar. Chans till bra erbjudanden!

Förr eller senare börjar det allt som oftast kurra i magen, och då finns Bergs gård där till din räddning så att du kan köpa hamburgare, kaffe med mera.

I samarbete med

I samarbete med

Torsdag 30 april 2020

Valborgsmässoeld vid Emils Backe

Klockan 18 är både boende och utomstående välkomna till stora ängen då vi tänder valborgsmässoelden. Perfekt korvgrillningsglöd tror vi det kommer att vara åtminstone fram till kl. 21.

OBS uppläggning av eldningsris får bara ske med tillstånd av eldningsansvarig Tobias Anander 073-503 29 58, och då tidigast från och med den 28 april.

 

Starta café?

Är du sugen på att starta ett helgcafé, eller har du en foodtruck som du behöver uppställningsplats för? Kontakta oss gärna så berättar vi vilka möjligheter som finns på Emils Backe!

Tomter till salu